Kalendář

Představení sportů

01.09.2022 14:56

7.9.2022 Karlovo náměstí Kolín - představení sportů - najdete tam i nás :)

Výsledky

V této rubrice nejsou žádné články.

Korfbalisté na turnaji v Holandsku

31.08.2016 21:58

Poslední prázdninový víkend vyjel korfbalový klub z Kolína na venkovní turnaj do Holandska do města Etten-Leur. Na turnaj jely čtyři družstva –  dvě družstva mini žáků, starší žáci a senioři. Ke kolínskému týmu se přidalo i několik hráčů z Náchoda, Č. Budějovic, Havířova a Kutné Hory a jeden nováček.

Po dlouhé cestě se týmy ubytovaly ve stanech a šly se projít do města. Večer pro ně místní klub ELKV připravil trénink s holandským trenérem, který si všichni užili. V sobotu se hrály zápasy družstev mini žáků a starších žáků, v neděli pak seniorů. Oba víkendové dny byly pro Kolín velmi úspěšné. V sobotu dokázaly jak mini žáci, tak starší žáci vyhrát každý zápas a dostat se tak do finále. Děti navíc vyhrály také penaltovou soutěž. Přesto, že soupeři byli převážně z jiné věkové kategorie, týmy se s tímto faktem vyrovnaly velice dobře a nechaly soupeře hrát tak, aby to všechny bavilo a zahráli si hezký korfbal.  Před odjezdem si ještě každý nakoupil něco dobrého pro rodinu a v pondělí ráno už byli všichni zpět doma.

Po náročném víkendu si tak korfbalisté odvezli celkem čtyři poháry a sklidili tak velký obdiv místních klubů spolu s několika pozvánkami na další turnaje. Děkujeme všem, kteří pomohli s organizací a kteří se ujali trenérského žezla během zápasů. V neposlední řadě děkujeme také všem hráčům J