Kalendář

Představení sportů

01.09.2022 14:56

7.9.2022 Karlovo náměstí Kolín - představení sportů - najdete tam i nás :)

Výsledky

V této rubrice nejsou žádné články.

Europa Cup v Polsku pokračuje…

23.01.2012 08:47

 

V pátek ve 14:30 jsme nastoupili proti ruskému celku State University HSS. Vítězství znamenalo utkat se celkově o 5. místo. Po prohraném zápase s Portugalskem bylo nutné se rychle oklepat a s novou energií a patřičně sebevědomě nastoupit do zápasu.

Trenér Radek Honzíček změnil sestavy. Útočit tentokrát začala čtyřka složená z Matěje Kubíčka, Tomáše Martínka, Radky Břízové a Radky Čermákové, bránit šel Karel Königsmark, Tomáš Sládek, Kateřina Motáková a Denisa Čejková. S potěšením musím konstatovat, že na hřišti byl úplně jiný tým, než ve čtvrtek. Obrana šla na 100%, útoky byly soustředěné, cílené a úspěšné. Po celou dobu zápasu panovalo vysoké tempo. Hra byla velmi vyrovnaná. Díky košům Matěje Kubíčka, Tomáše Martínka a Katky Motákové jsme v půlce prvního poločasu odskočili soupeři na tři koše a náskok si udržovali. Poločas skončil 12:10 pro nás.

Bylo důležité, zda zvládneme tempo a absolutní nasazení i v druhé půlce. Začátek nám bohužel příliš nevyšel v útoku a Rusové vyrovnali. Hráči ale nezpanikařili a nechybovali tak, jako se to dělo v předešlém zápase. Znovu jsme zlepšili obranu a především promyšlenými a systematickými útoky jsme se opět dostali do vedení. Šest košů vstřelil Tomáš Sládek, Tomáš Martínek přidal další a náš náskok se zvýšil až na 19:13. Přitom jsme stále nepolevovali v obraně a skóre udrželi až do konce. Nad State University HSS jsme vyhráli 24:16.

Po nepovedeném zápase s NC Benfica se nálada v týmu zlepšila a nyní náš čeká souboj o páté místo.  

 

Anna Königsmarková

Diskusní téma: Europa Cup v Polsku pokračuje…

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.