Kalendář

Představení sportů

01.09.2022 14:56

7.9.2022 Karlovo náměstí Kolín - představení sportů - najdete tam i nás :)

Výsledky

V této rubrice nejsou žádné články.

5. kolo Tábor

15.02.2016 07:40

Až neuvěřitelně napínavý zápas odehrálo kolínské "B"čko tuto neděli v Táboře s domácím týmem. Tábor si od začátku vypracoval 4 košový náskok a Kolínu se těžko doháněl. Na vině byl nespočet zkažených nahrávek, zejména při přecházení do útočné půlky, ze kterých dostali nejeden koš. Bčko si dokázalo celkem bez problému vytvořit dobré střelecké pozice, bohužel nepřesná střelba je trápila po celý zápas. Deset minut před koncem zápasu se štěstí obracelo ve prospěch Vembloudů. Hráči dotáhli skóre na remízu. Od 20. minuty se hrálo stylem koš po koši. Asi minutu před koncem rozhodla kolínská hráčka Denisa Čejková. Stala se tak hrdinkou dne. Střelcem zápasu se stal opět trenér Zdeny Milichovský s 10 koši. 

VKC Kolín B - Tábor B 24:23 (9:12) 

Střelci: Milichovský 10, Hasnédl 3, Paďouk 4, Kozák 1, Martínek 1 / Čejková 4, Břízová 1

Druhý zápas proti Brnu, Nový Lískovec, byl o něco pohodovější. Z Vembloudů opadl stres a vyzkoušeli si i několik nestandardních herních situací. Přesto, že zápas chvílema vypadal jako kolínský střelecký trénink, bohužel jsme měli stále trochu problém s přesností. To nedovolilo nasbírat vysoké skóre. Jedna z mála hráček, která dokázala své šance proměňovat, byla opět Denisa Čejková (7 košů). Na Brnu bylo znát, že se oproti společnému prvnímu zápasu v sezoně zlepšilo. 

VKC Kolín B - Brno, Nový Lískovec 25:14 (12:7)

Střelci: Milichovský 4, Hasnédl 5, Paďouk 3, Kozák 1, Martínek 2 / Čejková 7, Vítová 2, Břízová 1

Příští zápas bude ve Znojmě proti Znojmu a Brnu. Aby se Kolín udržel na čele tabulky a vybojoval místo ve finálovém dni, musí oba týmy přestřílet.